Gebruikersnaam

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Welkom op de website van VV de Heeg!,
(Klik op de afbeelding bij het nieuwsbericht voor het uitgebreide bericht)

Verjaardagen oktober
Verjaardagen oktoberDeze maand zijn de volgende leden jarig:
4 Giel Bastiaens
5 Pietro Casotto
6 Roel Maessen

(klik op de afbeelding voor de volledige lijst)

Gezocht vrijwilligers
Gezocht vrijwilligersVV de Heeg is op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die tijdens de thuiswedstrijden van het eerste de entree willen beheren.
Wie wil de club helpen door op zondagmiddag van 13:45 tot 14:45 uur bij de kassa aan de poort te staan.
Als je interesse hebt, meldt je dan bij Wim of Kevin Verweij.

Pupil van de Week
Pupil van de WeekDeze week is de pupil van de week: Nina Kicken van de E2.
Wil je alles weten over Nina, klik dan hier.

Vrun vaan de Heeg
Vrun vaan de HeegBeste Vrun vaan de heeg,

Enige seizoenen geleden hebben wij de start gemaakt met 'Vrun vaan de Heeg'.
Mede door het verdwijnen van de sponsorcommissie en een bestuurlijke verandering, hebben wij de laatste jaren weinig tot niets gedaan met 'Vrun vaan de Heeg'.

Dit seizoen gaan we een herstart maken met 'Vrun vaan de Heeg'.

Grote Club Actie 2014
Grote Club Actie 2014Komende zaterdag 13 september begint de lotenverkoop voor de Grote Clubactie.
Van ieder verkocht lot (€3,-) gaat er 80% naar VV de Heeg (€2,40).
Ook dit jaar gaan we weer met zijn allen proberen om een leuk bedrag voor de club bij elkaar te halen.

Net als voorgaande jaren hebben wij voor het team dat de meeste loten verkoopt een mooie teamprijs, maar ook individueel zijn er voor de lotenverkopers mooie prijzen te verdienen, zo stelt horloge.com voor onze top-lotenverkoper een mooie prijs beschikbaar.

Club van de Week bij MVV-Roda JC
Club van de Week bij MVV-Roda JCOok dit jaar zal VV de Heeg bij een thuiswedstrijd uitgenodigd worden als Club van de Week. Dit zal niet zo maar een wedstrijd zijn: wij zijn bij de wedstrijd van het jaar, MVV - Roda JC, Club van de Week.

Meer info volgt via de jeugdleider en op deze website..........

Gezocht: spelers voor de C2
Gezocht: spelers voor de C2De C2 van VV de Heeg is nog op zoek naar enkele spelers om het team compleet te krijgen. Daarom wordt er aanstaande donderdag een vrienden- en vriendinnen training georganiseerd.
Ken je iemand van 13 of 14 jaar die graag wil komen voetballen, neem hem of haar dan mee naar de training. Zij kunnen dan kennismaken met de trainers en het team en kunnen twee keer gratis meetrainen.
De training is aanstaande donderdag van 18.30 – 20.00 uur op het kunstgrasveld. Meld je dan even bij één van de leiders (Chris, Ricky, Hans of Pascal).

Persdag 2014 - 2015
Persdag 2014 - 2015Afgelopen jaar was de Persdag een groot succes. Mooie foto’s voor op de site en in de kantine.
We hebben veel complimenten gekregen van andere clubs die het mooi vonden uitzien.
Ook dit jaar is er weer een Persdag!
Om problemen te voorkomen met mensen die nog op vakantie zijn doen we dit op 20 en 27 september.

(klik op de afbeelding voor het hele bericht)

Bericht van de Penningmeester
Bericht van de PenningmeesterContributie
De contributie-inning van 1 juli 2014 heeft een vertraging opgelopen. Bij een gedeelte van de leden is de contributie wel afgeschreven, bij het andere gedeelte zal de afboeking op 14 augustus 2014 plaatsvinden. Dit komt mede door veranderingen bij de bank en het werken met een nieuw systeem. Onze excuses hier voor.

Correspondentie
Correspondentie van de club willen wij op kort termijn via email laten lopen. Bestuurslid jeugdzaken en bestuurslid seniorenzaken zullen de komende weken bezig zijn met het verzamelen van iedereen zijn emailadres. Ook zullen adressen en telefoonnummers worden gevraagd, zodat we dit allemaal up to date hebben. Verandert er iets aan je woonadres, emailadres of iban stuur dan even een mailtje naar penningmeester@vvdeheeg.nl op de website staan ook diverse wijzigingsformulieren.

Een sportieve groet,
Birgitte Simons

Bericht van de Penningmeester
Bericht van de PenningmeesterBeste leden,

Ben je onlangs verhuisd of heb je een nieuw bankrekeningnummer?
Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via penningmeester@vvdeheeg.nl

Zo kunnen er geen problemen ontstaan met het automatisch incasseren van de contributie.

Bedankt,
Birgitte Simons
Penningmeester VV de Heeg.

VV de Heeg gaat voor duurzaamheid
VV de Heeg gaat voor duurzaamheidOok met VV De Heeg doen we aan duurzaamheid, toch niet onbelangrijk in deze tijd.

Er zijn afgelopen Maandag een aantal nieuwe containers geleverd.
Dit is een project dat heet ECO Supporter. Voor meer informatie klik op de afbeelding van dit bericht.

VV de Heeg zoekt enthousiaste dames/meiden
VV de Heeg zoekt enthousiaste dames/meidenV.V. de Heeg is op zoek naar enthousiaste dames en/of meiden die in een gezellige sfeer samen willen voetballen.
Iedereen die wil meedoen is van harte welkom, hierbij is het niveau dat je hebt niet van belang.
Heb je interesse? Neem dan contact op met Kevin Verwey via 06-11511881 of via jeugdcoordinator@vvdeheeg.nl.

Telefonische bereikbaarheid VV de Heeg
Telefonische bereikbaarheid VV de HeegVV de Heeg is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
06 - 11 51 18 81: Kevin Verweij, Jeugd- en Wedstrijdcoördinatie Jeugd.
06 - 41 67 00 47: Dave Roumans, Wedstrijdcoördinatie Senioren.

design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2014 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.