Gebruikersnaam

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Welkom op de website van VV de Heeg!,
(Klik op de afbeelding bij het nieuwsbericht voor het uitgebreide bericht)

Verjaardagen februari
Verjaardagen februari3 Charell Soulier-Koch
4 Bianca Zwakhalen
7 Rene Smit
8 Jim Engels

Veelgestelde vragen KNVB
Veelgestelde vragen KNVBKan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: knvb.nl/faq.

Mocht je vragen hebben voor de KNVB klik dan hier

Toernooi kalender
Toernooi kalenderBeste jeugdleiders,
De toernooikalender is weer bijgewerkt. Als je interesse hebt om met je team deel te nemen aan één van de toernooien, neem dan contact op met Kevin voor meer informatie.

Nieuwe Prins VV de Heeg
Nieuwe Prins VV de HeegOp zaterdag 24 januari is in onze kantine, onder enorme belangstelling, de nieuwe 'Groete Prins' uitgeroepen.

Prins Albert d'n Ierste mag zich een jaar lang Prins van VV de Heeg noemen.

Albert Roumans is elftalleider van het eerste elftal. Daarnaast probeert hij af en toe nog een balletje mee te trappen bij de veteranen. Zijn motto is: "veer doen ut allemaol veur de jäög vaan VV de Heeg"

Nieuwe Prins de Wèrremluiperkes
Nieuwe Prins de WèrremluiperkesOp zaterdag 24 janauri is, tijdens een zeer drukbezocht carnavalsbal, de nieuwe Prins van CV de Wèrremluiperkes uitgeroepen.

Prins Bryan (Peeters) d'n Ierste (van de E2) zal de jeugd van VV de Heeg voorgaan tijdens het grote Carnavalsbal in de kantine en zeker ook acte de présence geven tijdens de grote optocht die op carnavalszaterdag door de straten van de Heeg trekt.

Prins Dennis I vaan de Kribbebieters
Prins Dennis I vaan de KribbebietersZaterdag 17 januari zijn Dennis en Angelique Ummels uitgeroepen als prinsenpaar van de kribbebbieters. Dennis is gewaardeerd speler van het vierde elftal, daarnaast traint hun zoontje Raf mee bij het Peutervoetbal.

Spelers F1 jeugdprinsenpaar Kribbebieters
Spelers F1 jeugdprinsenpaar KribbebietersOp zonddag 11 januari heeft de Heegse carnavalsvereniging de Kribbebieters hun nieuwe jeugdprinsenpaar uitgeroepen.
Wij feliciteren Dhani Callemeijn en Indy Smeets (en uiteraard hun ouders) van harte met hun benoeming tot jeugdprinsenpaar, en zien hun graag op 24 januari op ons Carnavalsbal in de kantine van VV de Heeg.

Gezocht vrijwilligers
Gezocht vrijwilligersVV de Heeg is op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die tijdens de thuiswedstrijden van het eerste de entree willen beheren.
Wie wil de club helpen door op zondagmiddag van 13:45 tot 14:45 uur bij de kassa aan de poort te staan.
Als je interesse hebt, meldt je dan bij Wim of Kevin Verweij.

Vrun vaan de Heeg
Vrun vaan de HeegBeste Vrun vaan de heeg,

Enige seizoenen geleden hebben wij de start gemaakt met 'Vrun vaan de Heeg'.
Mede door het verdwijnen van de sponsorcommissie en een bestuurlijke verandering, hebben wij de laatste jaren weinig tot niets gedaan met 'Vrun vaan de Heeg'.

Dit seizoen gaan we een herstart maken met 'Vrun vaan de Heeg'.

Bericht van de Penningmeester
Bericht van de PenningmeesterBeste leden,

Ben je onlangs verhuisd of heb je een nieuw bankrekeningnummer?
Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via penningmeester@vvdeheeg.nl

Zo kunnen er geen problemen ontstaan met het automatisch incasseren van de contributie.

Bedankt,
Birgitte Simons
Penningmeester VV de Heeg.

Telefonische bereikbaarheid VV de Heeg
Telefonische bereikbaarheid VV de HeegVV de Heeg is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
06 - 11 51 18 81: Kevin Verweij, Jeugd- en Wedstrijdcoördinatie Jeugd.
06 - 41 67 00 47: Dave Roumans, Wedstrijdcoördinatie Senioren.

design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2015 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.