Gebruikersnaam

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Welkom op de website van VV de Heeg!,
(Klik op de afbeelding bij het nieuwsbericht voor het uitgebreide bericht)

Verjaardagen april

2 - Timo Felix
4 - Ameganvi Saint Fabien
7 - Dennis Nelissen
7 - Elysio Giera
7 - Imri Kalmus

Voortgang traject Sporten in Maastricht Zuid
Vandaag (19 april 2016) is de gemeenteraad van Maastricht geïnformeerd over het feit dat de verenigingen VV De Heeg, DBSV en RKHSV zich vrijdag 15 april 2016 definitief hebben uitgesproken voor de realisatie van een toekomstbestendig sportpark op de locatie van het huidige sportpark Heugem. Dit naar aanleiding van een uitgebreid adviesrapport opgesteld door Hospitality Consultants in opdracht van Maastricht Sport, waarin alle facetten zoals aangedragen door de drie verenigingen tot in detail zijn uitgewerkt. Dit is goed nieuws voor alle voetballers/sporters in Maastricht-Zuid, met dank aan Maastricht Sport en aan de drie verenigingen in kwestie.

Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij VV de Heeg
Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij VV de HeegOp vrijdag 29 april 2016 organiseert VV De Heeg in samenwerking met Voetbal International en Sportpartners een NTK (Nederlandse Techniek Kampioenschappen). Deze kampioenschappen zijn volledig op basis van de visie van René Meulensteen (jarenlang trainer bij o.a. Manchester United).

Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar, leden en niet-leden, kunnen deelnemen aan dit Nederlands Techniek Kampioenschap.
Je hoeft dus geen lid te zijn van een voetbalclub om deel te nemen.

Meer informatie en opgeven kan via deze link:
moves-skills.nl

Voor meer informatie klik kop lees meer.

Mededeling bestuur
Mededeling bestuurP. Roumans heeft zich bedankt als bestuurslid jeugdzaken. Om deze functie weer in te vullen heeft het bestuur een gesprek met gehad Guido Linke. Het bestuur heeft met Guido afgesproken dat hij op proef meedraait als bestuurslid Jeugdzaken. Tijdens de 1e ALV zal Guido, als beide partijen tevreden zijn, worden voorgedragen als bestuurslid Jeugdzaken.

Pupil van de Week (23 april)
Pupil van de Week (23 april)Deze week is Nieck van Heugten onze Pupil van de Week. Nieck is speler van de MiniF. Wil je meer weten over Nieck, klik dan hier

Welpenvoetbal gaat van start!
Welpenvoetbal gaat van start!Aanstaande woensdag 24 februari begint het Welpenvoetbal weer bij VV de Heeg.

Het Welpenvoetbal is bedoeld om de allerkleinste voetballertjes in de leeftijd van ongeveer 3 tot en met 5 jaar kennis te laten maken met het voetbalspel.

De trainingen zijn op woensdag van 18.00 tot 18.30 uur.

Komt u gerust eens kijken op Sportpark Zuid aan de Maastrichterweg 7 in Maastricht. Uw zoon of dochter kan altijd een keer meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden.

Voor meer informatie mail naar: marco@vvdeheeg.nl

Veelgestelde vragen KNVB
Veelgestelde vragen KNVBKan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: knvb.nl/faq.

Mocht je vragen hebben voor de KNVB klik dan hier

Telefonische bereikbaarheid VV de Heeg
Telefonische bereikbaarheid VV de HeegVV de Heeg is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
06 - 11 51 18 81: Kevin Verweij, Jeugd- en Wedstrijdcoördinatie Jeugd.
06 - 41 67 00 47: Dave Roumans, Wedstrijdcoördinatie Senioren.

design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2016 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.