Gebruikersnaam

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Welkom op de website van VV de Heeg!,
(Klik op de afbeelding bij het nieuwsbericht voor het uitgebreide bericht)

Verjaardagen januari

4 - Andy Biesmans
8 - Ivo Garnier
13 - Jacky Florisson
14 - Levy Martoredjo

Prinsen Wèrremluiperkes
Prinsen WèrremluiperkesZaterdag 16 jongstleden werden in een bomvolle kantine de Prinsen van 2016 van de Wèrremluiperkes uitgeroepen.
Prins Giorgo I (van de E1) en zijn charmante Prinses Naomi gaan de jeugd van VV de Heeg voor tijdens het Carnaval. Beij de groete werd Laurens Willems uitgeroepen als Prins.
VV de Heeg feliciteert Giorgo, Naomi en Laurens en wenst ze een leuke tijd toe.
Binnenkort volgens de foto's van de carnavalsavond.

Pupil van de Week (6 december)
Pupil van de Week (6 december)Deze week is Eliano Roumans onze Pupil van de Week. Eliano is speler van de Mini-F. Wil je meer weten over Eliano, klik dan hier

Grasvelden afgekeurd!!! (22 januari)
Grasvelden afgekeurd!!! (22 januari)Hierbij melden wij dat alle activiteiten op de velden zijn afgelast voor vandaag en morgen. Dit betreft zowel de kunstgrasvelden (en kunststofbanen) als de natuurgrasvelden. Dit in verband met de dooi die vanmiddag wordt ingezet met daarbij de voorspelde regen van vanavond.

Deze beslissing is in overleg met de hoofd consul van de KNVB genomen. Er zal morgen dan ook niet gekeurd worden door de consuls.

Veelgestelde vragen KNVB
Veelgestelde vragen KNVBKan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: knvb.nl/faq.

Mocht je vragen hebben voor de KNVB klik dan hier

Telefonische bereikbaarheid VV de Heeg
Telefonische bereikbaarheid VV de HeegVV de Heeg is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
06 - 11 51 18 81: Kevin Verweij, Jeugd- en Wedstrijdcoördinatie Jeugd.
06 - 41 67 00 47: Dave Roumans, Wedstrijdcoördinatie Senioren.

design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2016 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.