Gebruikersnaam

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Welkom op de website van VV de Heeg!,
(Klik op de afbeelding bij het nieuwsbericht voor het uitgebreide bericht)

Verjaardagen augustus
Verjaardagen augustus4 - Luc Hartman
5 - Kevin Reuth
7 - Mischa Karel
9 - Wim Verweij

Regionale Keepersdag
Regionale KeepersdagOp woensdag 28 oktober organiseert VV de Heeg een Regionale Keepersdag.
Een dag vˇˇr keepers, georganiseerd dˇˇr keepers.
Klik op deze link voor alle informatie over de Keepersdag.

Welpenvoetbal gaat van start!
Welpenvoetbal gaat van start!Aanstaande woensdag 2 september begint het Welpenvoetbal bij VV de Heeg.

Het Welpenvoetbal is bedoeld om de allerkleinste voetballertjes in de leeftijd van 3 tot en met 5 jaar kennis te laten maken met het voetbalspel.

De trainingen zijn op woensdag van 18.00 tot 18.30 uur.

Komt u gerust eens kijken op Sportpark Zuid aan de Maastrichterweg 7 in Maastricht. Uw zoon of dochter kan altijd een keer meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden.

Tijdens de training van aanstaande woensdag komt de mascotte van VV de Heeg, Lewie de Lieuw, ook nog langs om kennis te maken met de kinderen.

Voor meer informatie mail naar: marco@vvdeheeg.nl

Begin trainingen jeugd!!
De jeugdteams beginnen op de volgende data met trainen:
- Mini-f: 12 augustus
- F1: 2 september
- E2: 17 augustus
- E1: 10 augustus
- D3 (combi): onbekend
- D1 (combi): 18 augustus
- C2: 3 augustus
- C1: onbekend
- B2 (combi): onbekend
- B1: 3 augustus
- A1 (combi): 19 augustus

Verzoek aan trainers en leiders om de spelers en Kevin z.s.m. te informeren over wanneer de trainingen beginnen.

!!! --- Vacatures Jeugdkader --- !!!
VV De Heeg en RKSHV slaan de handen ineen. Vanaf het seizoen 2015 ľ 2016
zijn er bij de categorieŰn A1, B2, D1 en D3 Combiteams tussen RKHSV en
VV De Heeg. Voor de B2 en D3 zoeken wij nog enthousiaste trainers.

Enthousiaste jeugdtrainers voor ST RKHSV/VV De Heeg B2 en ST RKHSV/VV De Heeg D3.

Wat vragen wij:
- 2x in de week 1,5 uur een leuke en leerzame training verzorgen voor jeugdspelers.
- Op zaterdag 1,5 uur voor een wedstrijd.

Wat bieden wij:
- Kledingpakket voorzien van trainingspak, polo en coachjas.
- Trainerscursus om jezelf te ontwikkelen als trainer.

Solliciteren via:
- VV De Heeg: Kevin Verweij, 06-11511881 of jeugdcoordinator@vvdeheeg.nl
- RKHSV: Ralph Mak, 06-12141452 of mak_ralph@hotmail.com

Uitbreiding Technische Commissie Jeugd
Uitbreiding Technische Commissie JeugdMet ingang van het seizoen 2015 ľ 2016 is de Technische Commissie Jeugd (TC Jeugd) uitgebreid.

Er komt een drietal heren bij die ieder het co÷rdinatorschap voor een deel van de jeugdteams voor hun rekening neemt.

- Patrick Roumans Co÷rdinator A en B
- Guido Linke Co÷rdinator C en D
- Marco van der Linden Co÷rdinator E, F, MINI F en Peutervoetbal.

VV De Heeg, RKHSV en DBSV slaan de handen ineen
ôLimburgse sportclubs met buitenaccommodaties kunnen het de komende tien tot vijftien jaar financieel moeilijk krijgen. Dat komt vooral door gemeentelijke bezuinigingen en de bevolkingskrimp in de provincieö, aldus Jacques Opgenoord, directeur van het Huis voor de Sport.

Korting op een seizoenskaart van MVV
Korting op een seizoenskaart van MVVKoop je seizoenskaart van MVV met 5% korting!!

Omdat wij, als VV de Heeg, lid zijn Maastricht United krijgen leden van onze vereniging 5% korting op de aanschaf van een seizoenskaart van MVV voor het seizoen 2015/2016.

Interesse? Meldt je dan bij Wim Verweij.

Definitieve indelingen jeugd 2015-2016
Definitieve indelingen jeugd 2015-2016De nieuwe indelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2015-2016 is klaar. Klik hier om het pdf-bestand te openen.
Voor vragen kun je contact opnemen met Kevin Verweij.
jeugdcoordinator@vvdeheeg.nl

Nieuwe hoofdsponsor VV de Heeg
Nieuwe hoofdsponsor VV de HeegMet trots mogen wij u melden dat Eurofit Lanaken/ Zwemschool Boy Pieters per direct de nieuwe hoofdsponsor is van VV de Heeg.
Beide partijen komen een samenwerking overeen voor 3 jaar, een mooi duwtje in de rug voor alle vrijwilligers die hard werken om VV de Heeg weer op de kaart te krijgen.

Veelgestelde vragen KNVB
Veelgestelde vragen KNVBKan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op ÚÚn plek: knvb.nl/faq.

Mocht je vragen hebben voor de KNVB klik dan hier

Telefonische bereikbaarheid VV de Heeg
Telefonische bereikbaarheid VV de HeegVV de Heeg is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
06 - 11 51 18 81: Kevin Verweij, Jeugd- en Wedstrijdco÷rdinatie Jeugd.
06 - 41 67 00 47: Dave Roumans, Wedstrijdco÷rdinatie Senioren.

design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2015 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.