Gebruikersnaam

-->> Klik hier <<--
Om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Welkom op de website van VV de Heeg!,
(Klik op de afbeelding bij het nieuwsbericht voor het uitgebreide bericht)

Verjaardagen mei
Verjaardagen mei1 - Frank Kabo
4 - Kimberley Linke
7 - Alexander de Gier
7 - Janell Leunissen

In- en overschrijvingen
In- en overschrijvingenBeste spelende leden, beste nieuwe leden,

Het einde van het seizoen is in zicht. Dit betekent altijd dat er nieuwe leden bij komen, maar ook dat er leden stoppen en onze vereniging gaan verlaten.

De momenten dat je je overschrijving kunt laten invullen zijn als volgt:
26 mei van 19.30 tot 21.00 uur
4 juni van 19.30 tot 21.00 uur
12 juni van 19.30 tot 21.00 uur.

Op deze momenten is er iemand van het bestuur aanwezig die de overschrijvingsformulieren van je nieuwe vereniging kan ondertekenen.

Wanneer je VV de Heeg verlaat, dien je alle betalingsverplichtingen voldaan te hebben.

Korting op een seizoenskaart van MVV
Korting op een seizoenskaart van MVVKoop je seizoenskaart van MVV met 5% korting!!

Omdat wij, als VV de Heeg, lid zijn Maastricht United krijgen leden van onze vereniging 5% korting op de aanschaf van een seizoenskaart van MVV voor het seizoen 2015/2016.

Interesse? Meldt je dan bij Wim Verweij.

(Voorlopige) Indeling jeugd 2015-2016
(Voorlopige) Indeling jeugd 2015-2016De nieuwe (voorlopige) indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2015-2016 is klaar. Klik hier om het pdf-bestand te openen.
Voor vragen kun je contact opnemen met Kevin Verweij.
jeugdcoordinator@vvdeheeg.nl

Nieuwe hoofdsponsor VV de Heeg
Nieuwe hoofdsponsor VV de HeegMet trots mogen wij u melden dat Eurofit Lanaken/ Zwemschool Boy Pieters per direct de nieuwe hoofdsponsor is van VV de Heeg.
Beide partijen komen een samenwerking overeen voor 3 jaar, een mooi duwtje in de rug voor alle vrijwilligers die hard werken om VV de Heeg weer op de kaart te krijgen.

Spelers VV de Heeg actief bij Maastricht United
Spelers VV de Heeg actief bij Maastricht UnitedHet seizoen van Maastricht United loopt langzaam ten einde.
Vanuit VV De Heeg waren er 13 spelers geselecteerd verdeeld over de verschillende categorieën.

Veelgestelde vragen KNVB
Veelgestelde vragen KNVBKan ik een vrijstelling (baaldag) krijgen? Kan ik voor een speler dispensatie krijgen? Wat zijn de kosten per team voor competitiedeelname? Dit zijn slechts enkele van vele vragen die verenigingen kunnen hebben. Omdat het voor verenigingen vaak een lastige klus is om de juiste informatie te vinden op de online kanalen van de KNVB, zijn de meest gestelde vragen en besproken onderwerpen nu gebundeld op één plek: knvb.nl/faq.

Mocht je vragen hebben voor de KNVB klik dan hier

Toernooi kalender
Toernooi kalenderBeste jeugdleiders,
De toernooikalender is weer bijgewerkt. Als je interesse hebt om met je team deel te nemen aan één van de toernooien, neem dan contact op met Kevin voor meer informatie.

Pupil van de Week
Pupil van de WeekDeze week is de pupil van de week: Milan Backus van de E1.
Wil je alles weten over Milan, klik dan hier.

Vrun vaan de Heeg
Vrun vaan de HeegBeste Vrun vaan de heeg,

Enige seizoenen geleden hebben wij de start gemaakt met 'Vrun vaan de Heeg'.
Mede door het verdwijnen van de sponsorcommissie en een bestuurlijke verandering, hebben wij de laatste jaren weinig tot niets gedaan met 'Vrun vaan de Heeg'.

Dit seizoen gaan we een herstart maken met 'Vrun vaan de Heeg'.

Bericht van de Penningmeester
Bericht van de PenningmeesterBeste leden,

Ben je onlangs verhuisd of heb je een nieuw bankrekeningnummer?
Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via penningmeester@vvdeheeg.nl

Zo kunnen er geen problemen ontstaan met het automatisch incasseren van de contributie.

Bedankt,
Birgitte Simons
Penningmeester VV de Heeg.

Telefonische bereikbaarheid VV de Heeg
Telefonische bereikbaarheid VV de HeegVV de Heeg is bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
06 - 11 51 18 81: Kevin Verweij, Jeugd- en Wedstrijdcoördinatie Jeugd.
06 - 41 67 00 47: Dave Roumans, Wedstrijdcoördinatie Senioren.

design van deze site door vanvrouwerf.nl
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2015 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.